17/08/13

Filled Under: , , ,

Syiah Meroyan Mahu Serang Mekah

Syiah Meroyan Mahu Serang Mekah

Apa yang sebenarnya mahu dikatakan oleh si Syiah ni. Mereka terlalu bongkak dan sombong, kononnya di kalangan orang Islam ini merekalah yang paling kuat. Jika mereka benar-benar mahu serang Kota Mekah, samalah mereka dengen tentera Abrahah zaman nabi dahulu. Sudahlah buat kaabah sendiri di Karbala, kini mahu serang Kota Mekah pula.


"Faiz Shakir", salah seorang jurucakap Hizbullah secara langsung dalam sebuah rancangan tv di OTV telah mendedahkan rancangan puak-puak syiah untuk memusnahkan Mekah.

Ikuti temuramah tersebut yang telah diterjemahkan di bawah. Video temuramah tersebut juga disertakan.

"Hisbullah tidak dapat dimusnahkan, ianya yang terkuat dikalangan negara-negara Arab, lebih kuat dari empayar-empayar diseluruh dunia dari segi ekonomi, ketenteraan dan sosial, apa yang kamu fikir?

Kami tidak takut dengan ancaman Bandar Ibn Sultan ( seorang putera raja Qatar yang mengancam untuk menyerang Bashar) malah Saudi sekalipun dengan seluruh kekuatannya, dari raja mereka hinggalah kepada rakyat mereka yang terakhir, mereka fikir mereka siapa?

Jika mereka mengebom Qasiun Damsyik (tempat dimana kekuatan Bashar pada paras maksimum), kami akan menyerang Mekah dihadapan kepala mereka sendiri.

Wartawan: "Mekah? Bukankah itu tempat suci bagi mereka?"

"Faiz Shakir": Biarkan aku bercakap, aku tidak kisah semuanya lagi, ini adalah fakta, kami akan memusnahkan Mekah dan Madinah, dan juga Jeddah dan Riyadh dengan mereka semua yang ada dan tinggal dalam bandar-bandar ini, ini adalah fakta strategi. Kewujudan kami lebih penting dari 'batu-batu' dan 'bukit-bukit' mereka.

Wartawan: (masih lagi dalam keadaan terkejut!!) Siapa yang akan memusnahkan Mekah? Iran? Syria? Hisbullah?? Tempat itu adalah tempat suci bagi mereka!!!

"Faiz Shakir": Aku tidak akan mendedahkannya, tapi jika mereka mengancam kami, kami tahu bagaimana untuk membalas ancaman itu.