16/08/13

Filled Under: , ,

Dania Danisha Kekasih Halim Othman?

Siapa yang tak kenal dengan Dj Radio otai ini, pernah merangkul beberapa kali anugerah penyampai radio paling popular. Dia tak banyak gosip, cuma peminat sering tertanya-tanya bilakah dia kaan berkahwin. Aku terjumpa artikel Abang Nara ni pasal kekasih Halim Osman. Nama dia Dania Danisha.

Dania Danisha Kekasih Halim Othman

Dania Danisha Kekasih Halim Othman

Dania Danisha Kekasih Halim Othman


Rasanya, kesemua rakyat Malaysia yang pernah mendengar radio mengenali Halim Othman. Suaranya telah begitu lama menghiburkan para pendengar. Kini bergandingan dengan Adibah Noor di radio Suria FM, sehingga ke hari ini Halim Othman masih lagi belum mendirikan rumahtangga.

Sebentar tadi, Abang Nara menerima kiriman gambar-gambar Halim Othman bersama seorang wanita yang boleh tahan cantiknya. Mereka berdua kelihatan sangat mesra. Sama cantik dan sama padan. Menurut si pemberi makluman, si wanita ini adalah bakal isteri Halim Othman.

Dikatakan wanita yang berjaya mencuri hati Halim Othman ini bernama Dania Danisha dan berasal dari Palong, Negeri Sembilan. Jika benar Dania adalah bakal isteri Halim Othman, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan.